• Activiteiten seizoen 2022-2023

  Hallo NDD jeugd !

  De activiteitencommissie heeft voor jullie goed nieuws.
  Wij zijn erin geslaagd om een leuke accommodatie voor jullie te vinden voor het jeugdkamp.
  Wij gaan het jeugdkamp houden van 2 t/m 4 september 2022.


  Dus noteer dit alvast in jullie agenda’s of in die van jullie ouders.
  De inschrijving zal via de mail verspreid worden.
  Wij hopen natuurlijk dat er met grote getallen ingeschreven zal worden zodat wij er een leuk en gezellig kamp van kunnen maken.

  De activiteitencommissie NDD.

 • Schaatsen met Jeugdraad

  Deventer - 3 maart 2022 -

  Die dag ging de Jeugdraad NDD samen met 34 jeugdige NDD-leden naar schaatsbaan De Scheg in Deventer.
  In navolging van onze olympische medaillewinnaars werden daar de schaatsen onder gebonden en diverse pr's op de schaats verbeterd.
  De kids hebben een leuke dag gehad met heel mooi weer en zo hier en daar een blauwe plek.

 • Mix Waterpolo toernooi

  Doetinchem - 3 september 2021-

  Bij het eerste evenement in het nieuwe seizoen georganiseerd door Jeugdraad NDD was de animo groot met ruim vijftig aanmeldingen vanuit de jeugd van de afdeling Waterpolo en afdeling Wedstrijdzwemmen. 
  De deelnemers werden ingedeeld in vijf teams bestaande uit totaal 10 jongens en meisjes per team en voorzien van een illustere naam.

  Vanaf 18.00 uur streden zeven Haaien tegen de zeven Murenen en achtereenvolgend tegen Stroomroggen, Koraalduivels en Steenvissen in het wedstrijdbad gedurende 6 minuten per wedstrijd met op de kant drie wisselspelers en dit alles onder de bezielende leiding van hun coaches en leiding van scheidsrechters van de afdeling Waterpolo.
  Vol inzet en enthousiasme werd gestreden voor de overwinning en was iedereen moe maar voldaan aan het eind van dit toernooi rond half acht 's avonds.
  Een welverdiend applaus voor alle deelnemers en een pluim voor de organisatie bestaande uit Jeugdraad NDD met ondersteuning van diverse Waterpololeden.