• Afscheid trainers en zwemofficials onderscheiden door KNZB

 • Doetinchem - 27 juni 2022 --

  Aansluitend aan de zwemtraining op maandag 27 juni werd de entree hal van zwembad Rozengaarde gevuld met leden van de afdeling wedstrijdzwemmen en hun trainers en ouders.
  Tijdens deze seizoensafsluiting gaf Wilma Hassing informatie over het nieuwe seizoen 2022-2023 en kregen enkele zwemmers een KNZB onderscheiding voor behaalde resultaten.
  Vervolgens was het woord aan hoofdtrainster Helen Siers die tevreden terug keek op het afgelopen seizoen en de behaalde resultaten bij de diverse kampioenschappen.


  Hierna werden Ingrid Arendsen en haar dochter Sanne naar voren geroepen, want na dit seizoen nemen zij afscheid als zwemtrainer bij NDD. Een groot gemis voor de afdeling Wedstrijdzwemmen en dit bleek eens te meer met anekdotes uit het verleden.

  De KNZB had nog een verrassing in petto voor enkele zwemofficials van NDD en de aanwezige Harry Kuipers en Sjaak Derksen kregen de oorkonde met bijbehorende speld van "Official van Verdienste" voor veel "zwemofficial jaren" in de diverse zwembaden in Nederland. Ook voor Jan Jacobs, Willeke Luimes en Ed Laar ligt de oorkonde klaar en zij ontvangen deze op een later tijdstip.