• Doetinchem -

  Beste leden,
  Afgelopen week kreeg ik twee uitnodigingen om te komen kijken bij activiteiten die georganiseerd werden binnen NDD of in samenwerking met NDD.
  Twee “evenementen” waar ik heel blij van werd en daarom graag met jullie deel.


  Gezamenlijke training afdeling zwemmen en waterpolo op vrijdagavond 24 februari jl.:
  Wellicht heeft u er al het een en ander over gehoord.
  NDD is bezig de jeugdopleiding zo in te richten dat onze jongste leden optimaal de kans krijgen om “uit te vinden” welk onderdeel van het zwemmen binnen de vereniging het beste bij hen past. Een ontwikkeling die vanzelfsprekend lijkt maar in het verleden niet altijd was.
  Afgelopen vrijdagavond organiseerde het kader van de afdelingen zwemmen en waterpolo een gezamenlijke training waarbij diverse vaardigheden werden geoefend en die werd afgesloten met een partijtje waterpolo.
  Ingrediënten voor deze avond:
  - Enthousiaste deelnemers
  - Enthousiast kader
  Het werd een fijne training. Tijdens het partijtje kon je goed zien waar ieders kwaliteiten lagen en we hopen natuurlijk dat door alle inspanningen van het kader we straks ontwikkelingen krijgen te zien die in het belang van onze jeugd én van onze club zijn. Natuurlijk nemen we straks  door voorlichting iedereen goed mee in dit geheel.
  Organisatoren: supermooi dat jullie dit hebben georganiseerd.

  Spindo Zwemwedstrijden in samenwerking met NDD op zaterdagmiddag 25 februari j.l.:
  Wellicht kent u Spindo wel. Het is de organisatie in Doetinchem die mensen met een beperking op diverse gebieden prachtige activiteiten aanbiedt.
  Dit allemaal georganiseerd door geweldige vrijwilligers die hier “om niet” energie en tijd in steken.
  Afgelopen zaterdag werden er zwemwedstrijden georganiseerd in samenwerking met onze club.
  Het werd een geweldige middag met mooie prestaties, maar vooral ook met veel plezier en prachtig sportief gedrag. Echt om te genieten.
  NDD heeft geen eigen G-team, daarom is het natuurlijk prachtig dat wij als club op deze wijze zo’n fijne bijdrage kunnen leveren aan de sportbeleving van anderen. Ook hier een heel welgemeend woord van dank voor onze vrijwilligers.

  Belangrijkste gemene deler:
  - superveel enthousiasme bij de deelnemers
  - Allemaal fantastische vrijwilligers die hun tijd steken in het mogelijk maken van dergelijke evenementen.

  Daar word ik nou blij van!!! (en ik hoop jullie ook)

  René Bakker, voorzitter NDD