• NDD clubkleding voor iedereen

 • Kledingvoorschrift:

   

  Leden van de afdelingen Wedstrijdzwemmen en Waterpolo dienen de NDD-kleding (short en poloshirt) te dragen bij trainingen, wedstrijden, ploegpresentaties, prijsuitreikingen e.d. en het dragen van afwijkende kleding is niet toegestaan.

  De trainers/coaches/commissieleden van alle afdelingen ontvangen een short en poloshirt (zonder naam opdruk) in bruikleen van de vereniging.
  De vereniging besteld de kleding voor trainers/coaches/commissieleden rechtstreeks bij MTB.

 • Tevens bestaat de mogelijkheid om (Custom made) een waterpolobadpak, waterpolozwembroek, waterpolocaps, zwembadpak en zwemjammer (zwembroek met lange pijpen) te kopen tijdens pasmoment of rechtstreeks bij leverancier MTB.

  Sponsoruitingen:
  Het plaatsen van sponsoruitingen (zie ALGEMEEN / SPONSORING) is alleen toegestaan wanneer  een sponsorovereenkomst is gesloten tussen sponsor en bestuur NDD.

 • Ook leden van de afdelingen Trim&Recreatie en Triatlon zien wij graag in NDD-kleding tijdens trainingen en bij wedstrijden en zij kunnen deze kleding kopen tijdens pasmoment of rechtstreeks bij leverancier MTB.
           
  De kleding is van hoogwaardige en duurzame kwaliteit bij intensief gebruik en is comfortabel bij hoge temperaturen in met name zwembaden; de prijzen van de diverse artikelen zijn enigszins hoger dan de gebruikelijke poloshirts en shorts, maar de kwaliteit van het materiaal waarborgt een optimaal comfort en een lange levensduur.