• Denekamp - 30 november 2019 -

  Vandaag zijn we met 9 zwemmers naar de allereerste DinkelSwimMeet geweest. Wat een leuke wedstrijd was dat! We moesten er wel al vroeg uit. Om 8.30 uur begon het inzwemmen in het nieuwe zwembad in Denekamp en pas om 18.00 uur waren de laatste finales klaar.

  Er werd gezwommen voor medailles in de leeftijdscategorieën junioren 1-2, junioren 3-4, jeugd 1-2 en senioren, maar er waren ook nog finales in de leeftijdscategorieën junioren 1-4 en jeugd-senioren. In deze finales zwommen de 6 snelste zwemmers uit de genoemde leeftijdscategorieën om andere prijzen.
  De junioren wonnen een bidon, plankje of handdoek. De jeugd-senioren wonnen geldprijzen.

  Zwemmers, ouders, klokkers en ook ik als koatsj hebben een lange, maar superleuke dag gehad. De sfeer in en rond het bad was heel gezellig. We waren echt welkom, er werd leuke muziek gedraaid en ook voor sfeervolle verlichting werd gezorgd. Van de finales werd echt een spektakel gemaakt.

  Met 9 zwemmers zwommen we naar:
  13 medailles (2x goud: David en Mirte, 8x zilver: Felice 2x, David 3x, Jente 2x en Imke, en 3x brons: Felice, Imke en Maud)
  6 finaleplaatsen (Felice, die daar ook nog de 3e prijs pakte!, Juliette, Lianne, David, Jente en Imke)
  en 9 pr’s (Felice 3x, Juliette, Lianne, David 2x en Imke 2x).

  Topper van de dag was Felice: zij zwom 3 afstanden, won daarop 3x een medaille. Bovendien mocht ze daarna nog finale zwemmen op de 100 school en pakte ze daar ook nog de 3e prijs. Op alle afstanden zwom ze ook nog eens een pr, al had ze daar op de 100 school wel de finale voor nodig. Echt super gedaan!

  Verder was het vooral ook heel gezellig. Er werd veel aangemoedigd en gezellig met elkaar gekletst en gelachen.
  Een ding gaan we volgend jaar zeker doen: meedoen aan de estafettes! Daar kun je namelijk een taart mee winnen...toch Juliette?

  Ik heb weer genoten vandaag!

  De koatsj.