• NDD gaat verantwoord loten verkopen voor de Grote Clubactie!

 • Doetinchem - 29 september 2020 -
  Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 gestart. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club.

  NDD doet daar ook dit jaar aan mee! Ons doel is zoveel mogelijk loten te verkopen om de aanschaf van nieuw trainingsmateriaal mogelijk te maken.

  Verantwoord loten verkopen
  De leden van NDD zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen rekening houden met de huidige corona-maatregelen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Dit jaar stimuleren we het zoveel mogelijk online betalen van de loten, dat kan door het scannen van een QR-code met de mobiele telefoon of het invullen van een eenmalige machtiging op de site. Bij de verkoop van papieren loten vermijden we het aanraken van contant geld. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl/

  Extra inkomsten hard nodig
  Annelies Tijdink, clubcoördinator van NDD: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de aanschaf van trainingsmaterialen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!”.  

  80% gaat naar de club
  Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

  Prijzen
  Deelnemers aan de Grote Clubactie maken kans op leuke prijzen! Kopers maken onder meer kans op €100.000,- , een reischeque en andere fantastische prijzen. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl/