• Informatie Jeugdraad Wedstrijdzwemmen seizoen 2019-2020.

  Wij zijn Sanne, Fleur, Wilco en Tom. Enne.....er is nog plek voor een nieuw lid.
  Samen vormen wij de Jeugdraad Wedstrijdzwemmen en organiseren wij leuke en gezellige activiteiten voor jullie buiten het zwemmen om.
  Onze contactpersoon binnen Commissie Wedstrijdzwemmen is Ilse Keijzers.


  Dit seizoen gaan wij weer een paar leuke activiteiten organiseren.
  In oktober houden we de sinterklaasactie, waardoor wij hopen een mooi startbudget bij elkaar te krijgen voor onze activiteiten.
  In december lekker schaatsen en in maart zwemmen op een hele mooie plek en als spetterende afsluiting van dit seizoen gaan wij op kamp op 29, 30 en 31 mei 2020. (let op: data zijn veranderd).


  Noteer deze alvast in je agenda.


  Wij hebben er veel zin in en hopen jullie allemaal bij de activiteiten te zien.

  Groetjes
  De Jeugdraad.

 • 7 t/m 9 juni 2019: Het superleuke en gezellige NDD zwemkamp

  Ook dit jaar kan een zwemkamp niet ontbreken. Daarom organiseert de jeugdraad een kamp in het weekend van 7,8 en 9 juni 2019, het pinksterweekend. Wij zorgen voor leuke activiteiten, gezellige avonden en heerlijk eten. Alle leden van de wedstrijdafdeling zijn hiervoor uitgenodigd en wij hopen vrijdag 7 juni met een gezellige groep op weg te gaan naar de locatie.

  We willen dit weekend op vrijdagmiddag om 17.00 uur vertrekken op de fiets, vanaf de parkeerplaats voor het zwembad. De spullen worden net als vorig jaar, vervoerd met een busje, dus deze kan je op de parkeerplaats afgeven. We verwachten zondag in de loop van de middag terug te komen bij het zwembad (exacte tijden volgen). De kosten voor het kamp zullen maximaal €30,- bedragen.

  Graag horen wij vóór 30 maart a.s. of jij mee gaat! Graag ook even reageren als je niet mee kan of wil. Dit jaar overnachten we in tenten. Daarom zouden we graag willen weten of je thuis een tent hebt en deze mee mag nemen. Noteer daarbij even voor hoeveel personen de tent bestemd is.

  Reageren kan door te reageren op deze mail of door een mailtje te sturen naar Ilse Keijzers, ikeijzers@chello.nl

  Kom allemaal, dan sluiten we het seizoen af met een gezellig kamp!

  Een sportieve groet,
  De jeugdraad