• Doetinchem -
  NDD heeft het afgelopen jaar met Grote Clubactie een mooi bedrag van € 784,80 opgehaald.
  We gaan dit bedrag gebruiken voor de aanschaf van trainingsmaterialen en voor uitjes met de jeugd. Deze opbrengst is mogelijk gemaakt door jeugdleden die hun best hebben gedaan om loten te verkopen.

  Donderdagavond 23 februari hebben we de 10 beste verkopers bedankt tijdens een bijeenkomst in Rozengaarde.De meeste verkopers van de top 10 konden hier samen met een of twee ouders bij aanwezig zijn.

  Na een korte toespraak waarin het opgehaalde bedrag bekend werd gemaakt en de verkopers werden bedankt, werden er attenties overhandigd aan deze topverkopers. De nummers 4 t/m 10 kregen een bioscoopbon. De eerste drie kregen een VIP bioscoopbon.
  De nummer één verkoper was Karst Ribbers, hij had maar liefst 54 loten verkocht. Daarmee had hij ook een voetbal gewonnen via de Grote Clubactie, dubbel prijs dus!

  Mocht je je als jeugdlid afvragen hoe deze verkopers de top 10 hebben gehaald? De verkopers noemden als succesvolle strategieën het zo snel mogelijk langs gaan bij alle buren, en het verkopen aan familieleden en vrienden op afstand door het digitaal versturen van de verkooplink. De mogelijkheid om via de Grote Clubactie een mooie prijs te kunnen winnen, het liefst natuurlijk de spelcomputer, werkte erg motiverend!

  De enkele topverkopers die donderdagavond niet aanwezig konden zijn, krijgen hun attentie uitgereikt bij de training.

  Nogmaals bedankt! Annelies en Debby, Coördinatoren van de Grote Clubactie bij NDD.