• Doetinchem, 5 november 2021.

  Beste leden:

  Deze week heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het bestuur staat volledig achter het vaccinatiebeleid van het kabinet dat uitgaat van vaccinatie of een geldig negatief testbewijs tijdens het beoefenen van onze sport of de aanwezigheid in en nabij het zwembad. 

  Het bestuur wil principieel de controle niet laten uitvoeren door onze eigen kaderleden.
  Wij doen dan ook een dringend beroep op alle leden die het betreft (18 jaar en ouder): ouders, begeleiders, toeschouwers en andere sporters van bezoekende clubs (deze laatsten zullen door NDD op de hoogte worden gesteld van ons standpunt) om de afgekondigde coronaregels te respecteren.

  Ben je niet gevaccineerd en kun/wil je niet een testbewijs laten zien, dan doen we een dringend beroep op je om niet te komen.
  Deze oproep geldt zolang de maatregelen van de overheid vaststaan.


  Het bestuur is zich ervan bewust dat door deze beslissing leden, (mogelijk) anders dan de maatregel heeft bedoeld, gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om toch te gaan sporten.
  We doen dan ook een moreel appèl op iedereen om begrip op te brengen voor het bovenstaande en ernaar te handelen om zodoende de club te ondersteunen. 

  Het bestuur.