• NDD succesvol bij Regionale Estafette Kampioenschappen

 • Nijverdal - 1 februari 2020 -  Zwembad "Het Ravijn" in Nijverdal was zaterdag 1 februari het strijdtoneel waar 22 verenigingen streden om de titel “Estafette Kampioen van Regio Oost”.
  Het was er druk en heel gezellig en is er goed gezwommen door de 23 zwemmers die NDD vertegenwoordigden op de diverse estafettenummers in de verschillende leeftijdscategorieën.

  Mede door de enthousiaste aanmoedigingen van de ouders op de tribune, goede coaching door Helen en super inzet van alle zwemmers, hebben we in de eindstand van alle leeftijdscategorieën een mooie plek behaald. We zijn in het overall klassement 9e geworden!

  Meisjes junioren ( Felice, Jente, Aniek, Azra, Isa, Lianne) zijn in hun leeftijdscategorie 7e geworden, waarbij ze op de 4x50m school net buiten de medailles vielen. Jammer, maar super gezwommen meiden!
  De jongens junioren (David, Rens, Luca, Abel, Dante) zijn 6e geworden in hun leeftijdscategorie en, wat de meisjes net niet was gelukt, lukte de jongens wel om 3e te worden op de 4x 50m vlinderslag. Chapeau! Door deze medaille behaalden we plaats 7 in de medaillestand.

  De dames senioren (Maud, Amber, Juliëtte, Sanne, Mirte, Olga) eindigden als 10e in hun deelnemersveld. Een mooie prestatie voor zo’n jong seniorenteam.
  Onze heren senioren ( Tom, Wilco, Sander, Sjoerd, Willem, Quinten) wisten beslag te leggen op de 12e plaats met ook allemaal jonge senioren. Helaas een diskwalificatie op de 4x 50m wisselslag.

  Eén ding is zeker; NDD heeft van zich laten horen.  Op naar volgend jaar!
  Namens de zwemmers ook dank aan official Marieke Burgers.