• Opleiding bij Minipolo en Dolfijnen

  Ben jij een “Teamspeler” en wil je steeds beter en steeds sneller?

  Dan moet je zeker bij NDD zijn, want wij zijn een leuke sportieve club met gemotiveerde leden en gekwalificeerde trainers die jou helpen om je steeds weer te verbeteren!

    "Jij bent de ster en wij laten je schitteren!"

   

  De Dolfijnen zijn onderverdeeld in 3 groepen:

  * De groep Dolfijnen Instroom is voor hen die nieuw binnenkomen binnen NDD en zij hebben training in zwembad Rozengaarde te Doetinchem. Na een aantal trainingen worden zij in een nieuwe groep geplaatst.
  * De groep Minipolo heeft waterpolotraining in zwembad de Brink in Zelhem en zwemtraining in zwembad Rozengaarde.
  * De groep Dolfijnen traint in zwembad Rozengaarde te Doetinchem.

  Zowel Zwemmen als Waterpolo voor jou.
  Bij de groep Minipolo worden de principes van het waterpolo bijgebracht en op een speelse wijze leer je met de bal gooien en in teamverband te spelen en krijg je steeds meer spelinzicht.
  Tevens wordt jouw zwemtechniek verbeterd bij de Dolfijnen, want beter zwemmen dan je tegenstander geeft voorsprong met of zonder bal.

  Doorstroming.
  Als de coördinator heeft beoordeeld dat je de basisvaardigheden voldoende onder de knie hebt dan stroom je door binnen de afdeling Waterpolo of de afdeling Wedstrijdzwemmen.
  Deze keuze wordt in overleg gedaan met jou en je ouders en daarbij wordt rekening gehouden met het advies van de trainer.

  Kruisbestuiving.
  Maar ook bij deze groepen is er onderling uitwisseling voor zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen en zo blijf je voorlopig nog steeds in contact met beide takken en hierdoor word je een echte DOLFIJN.