• Doetinchem --
  Knallend succesvol school waterpolotoernooi!!!

   
  Woensdag 24 januari jl. werd het School Waterpolotoernooi weer georganiseerd door NDD samen met onze partner Sport-ID in zwembad Rozengaarde en het werd een knallend succes. De meer dan 100 basisschoolkinderen vermaakten zich kostelijk met het geweldig leuke spel.
  De sfeer was in één woord super.


  Dat kwam vooral ook door de perfecte organisatie waarbij vrijwel alles op rolletjes liep. De ouders en leerkrachten die de kinderen begeleidden waren unaniem van mening dat NDD er een geweldig feest van had gemaakt.
  Mede door het grote aantal vrijwilligers viel er geen wanklank te horen.
  NDD spant zich dan ook altijd in om naast het aanbieden van een prachtig “sport-event” er ook voor te zorgen dat belangrijke maatschappelijke waarden zoals: samendoen, elkaar respecteren, sportiviteit en elkaar in de waarde laten, uitgebreid voor het voetlicht komen.

  Aan het eind van de dag werden natuurlijk de prijzen weer uitgereikt door de voorzitter van NDD René Bakker en beloofden alle kinderen (op groep 8 na, natuurlijk J), volgend jaar zeker weer van de partij te zijn.
  In zijn dankwoord noemde de voorzitter speciaal de 2 kartrekkers van dit toernooi: Remco van der Kaay en Bas van Hal. Samen met alle super-vrijwilligers van NDD (zowel jong als oud) hebben zij deze dag mogelijk gemaakt. En natuurlijk laten we niet onvermeld de bijdrage van onze sponsors SPAR/Legebeke, VdK en Velvit.
   
  De uitslagen:
  Groep 5 en 6:
  1e plaats              : “De zwemmende eendjes” van school Plattenburg
  2e plaats              : “IJzevoordse badeendjes” van school IJzevoorde
  3e plaats              : “Dichterbij 6a” van school Dichterbij
  Fairplaycup           :“Dichterbij 6a”
   
  Groep 7 en 8:
  1e plaats              : “The Snakes” van school de Pas
  2e plaats              : “De Strijders” van school de Pas
  3e plaats              : “De Moza’s” van school Mozaïek
  Fairplaycup          : “Plattenburg 2”
   
  Hieronder alle prijswinnaars op de foto

 • Klik hier voor alle foto's