• Sportservice Doetinchem organiseert in samenwerking met NDD al jaren het school Waterpolo toernooi voor het (speciaal) basisonderwijs. Sinds 2012 is Sportservice Doetinchem hierbij betrokken.
  Samen met de vereniging proberen zij deze toernooien tot een succes te maken. Het doel van de sporttoernooien is om kinderen kennis te laten maken met de verschillende sporten.
  Een jarenlange traditie die zowel door de vereniging als door leerlingen als zeer positief wordt ervaren.
   
  In 2020 en 2021 kon het toernooi niet doorgaan i.v.m. Corona. Voor aankomend jaar gaan we ervan uit dat het wel mogelijk is om het toernooi te organiseren en deze wordt gehouden in zwembad Rozengaarde op woensdag 18 januari 2023, van 14.45 uur tot 18.00 uur.   

  De wedstrijden van groep 5/6 worden gespeeld in het zorgbad. De wedstrijden van groep 7/8 in het wedstrijdbad en een wedstrijd duurt 8 minuten, bruto (de klok wordt niet stilgezet).
  Tussen de wedstrijden zit 2 minuten speling. Dus elke 10 minuten start er een wedstrijd.

  Het toernooi start met poulewedstrijden.
  Poule A en B zijn voor groep 5/6, met elk 5 teams. Poule C en D is voor groep 7/8, met elk 4 teams.  

  Na de poulewedstrijden volgen er finales voor zowel groep 7/8, als voor groep 5/6. De nummers 1 van poules A en B strijden om de toernooiwinst. En zo is er ook een finale tussen de nummers 1 van de poules C en D. De nummers 2 van de poules strijden om plek 3. En de nummers 3, 4 en 5 spelen na de poulefase ook nog een wedstrijd tegen elkaar.
  Er is een beker voor de 1e, 2e en 3e prijs voor groep 7/8 en voor groep 5-6 en een wisselbeker voor de overall beste school.