• Doetinchem - Maandag 1 juli was een speciale trainingsavond voor de afdeling zwemmen van NDD, want op het programma stond de "Harry Kuipers Challenge".
    Hierbij deden de zwemmers allerlei bijzondere opdrachten en probeerden zij hierbij hun gestelde doelen te halen of te verbeteren.
    Vervolgens verzamelde iedereen zich in de hal van Sportcentrum Rozengaarde voor de seizoenafsluiting waarbij werd terug gekeken door hoofdtrainer Helen Siers op het succesvolle seizoen 2023-2024 en in dat seizoen zijn veel doelstellingen behaald zowel voor de afdeling alsook voor de individuele zwemmer.

    Het programma werd afgesloten met uitreiking van de KNZB Ranglijstspeld aan Jente Koren en tevens kreeg zij uit handen van Wilma Hassing de onderscheiding voor verbetering van haar PR op de 50 meter vlinderslag waarmee zij ook het Clubrecord van NDD op deze afstand op haar naam mocht schrijven.
    Daarna werd Timo Berghuis uitgeroepen tot "Zwemmer van het jaar" en kreeg hij de bijbehorende grote wisselbeker "Desi Reijers bokaal" uitgereikt.
    Voor alle vrijwilligers, trainers, coaches, officials en commissieleden had Helen Siers nog een hartverwarmende herinnering en mochten alle leden van de afdeling zwemmen een NDD-bidon mee naar huis nemen.