• Arnhem - 30 november 2020 -

  Op zaterdag 30 november waren wij met 14 zwemmertjes van de ZwemSelectie van NDD-zwemmen aanwezig bij de 2e Swimkick Minioren wedstrijd in Arnhem.
  Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden ze flink geoefend op de zwemslagen, de keerpunten en van Sander Wentink hadden zij een echte “start training” gehad.

  Het was voor onze zwemmertjes dus erg spannend, (ook voor de ouders….!) de eerste echte wedstrijd, een echte scheidsrechter, starter en tijdwaarnemers aan de rand van het bad! (de mensen in hun witte kleding!) Sommige zwemmertjes waren bang dat zij heel streng zouden zijn, maar gelukkig viel dit allemaal mee!
  Wat hebben ze het goed gedaan! Apetrots zijn we op onze jonge zwemmertjes, heel knap hoe ze hun eerste echte wedstrijd hebben beleefd. Ook tijdens de estafettes hebben ze het keurig gedaan!
  Als afsluiting ontvingen alle zwemmertjes een mooie gouden medaille, alleen maar winnaars dus! Ook kregen ze nog een zak pepernoten van Zwarte Piet en een zakje met een lekkere verrassing mee naar huis.
  Het was een zeer geslaagde middag, op naar de volgende Swimkick Minioren wedstrijd!

  De coaches Carola en Annelies.