• Beste leden,

  Hebben jullie dat nou ook? Nu al lentekriebels? Afgelopen week scheen het zonnetje al meer dan in de hele maand januari en begin februari bij elkaar. Iets om lekker vrolijk van te worden toch?

  Ondanks de moeilijke tijden die we met z’n allen doormaken is er ook best nog wat moois te melden. Zo kunnen we nog steeds zwemmen zonder al te veel last te hebben van de torenhoge energieprijzen. Best goed om ons dat te realiseren.


  Nominatie Sportvrijwilliger van het Jaar.
  Er zijn nog meer leuke dingen te melden. Zo hebben wij Annelies Tijdink onze (al jarenlang) secretaresse voor gedragen als “vrijwilliger van het jaar” tijdens de Doetinchemse Sportverkiezingen.
  Én hoe leuk: Annelies zit bij de laatste drie en maakt een serieuze kans. Dat mag ook wel, want naast dat ze al jarenlang onze vaste secretaresse van het bestuur is, staat ze ook (alweer) jarenlang met veel plezier en passie langs de badrand, bij de jeugd, maar ook bij de Trim en Recreatie. Inmiddels is ze ook secretaresse van het SZA (Samenwerkingsverband Zwemsport Achterhoek) waarin alle zwemverenigingen uit de Achterhoek zijn verenigd.
  Kortom meer dan redenen genoeg om te hopen dat zij DE vrijwilligster wordt.

  NDD-clubhonk staat "in de steigers".
  Ook op andere vlakken maakt het bestuur “zich druk”.
  Zo is er een werkgroep ingesteld die zich bezig gaat houden met het opzetten en inrichten van het NDD CLUBHONK. De bedoeling is dat het honk (voorlopig) op de plek van de oude kantine komt en dat er tijdens en na de wedstrijden en na trainingen (dit laatste niet structureel) gezellig in clubverband bij elkaar kan worden gezeten.
  De werkgroep gaat in ieder geval met veel enthousiasme aan de slag. Wordt vervolgd.

  Sponsorcommissie gaat aan de slag.
  Ook is onder leiding van het bestuur een Sponsorcommissie ingesteld want door oa. de Corona-periode is de sponsoring van onze club een beetje “versloft”. De Sponsorcommissie wil en gaat dit nieuw leven inblazen.
  Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat er de nodige interesse is van sponsors. We zijn immers (naast voetbal) één van de grotere verenigingen van Doetinchem. Daarnaast willen we ons graag profileren als een fijne club waarin voor iedereen plaats is en waar normen en waarden zoals: Samen zijn en doen, respect voor verschillen en passie en plezier voor ons super belangrijk zijn.
  Wie wil zich daar nou niet aan verbinden.

  Mocht je nu al vrolijk worden van al deze berichten en ken je alvast iemand die zou willen sponsoren, dan kan en mag je dat doorgeven aan:  sponsorcommissie@ndd-doetinchem.nl

  Namens het bestuur wens ik jullie ook nu weer veel zwemplezier de komende tijd.

  René Bakker, Voorzitter NDD