• Doetinchem -

  Beste leden,

  NDD is een voor zwembegrippen redelijk grote vereniging. En ook in Doetinchem horen we, naast voetbal, bij de grotere verenigingen. We merken dat er de laatste jaren steeds meer op het bestuur afkomt. Wat opvalt is dat in tegenstelling tot veel andere verenigingen, het ledenaantal behoorlijk stabiel blijft. Wel zien we een kleine terugloop bij het aantal jeugdleden en ook in de categorie 15 tot 20 jarigen zit het nodige verloop.

  Verder maakt NDD gebruik van zwembad de Rozengaarde, een faciliteit die ook voor recreatief zwemmen wordt gebruikt. Hierdoor krijgt de vereniging niet altijd de uren die zo gewenst zijn. Daarnaast hebben we een grote groep vrijwillige kaderleden die met hart en ziel onze vereniging ondersteunen. Als bestuur zien we ook dat we vooral heel blij zijn met deze vrijwilligers maar we zouden hen graag wat extra's willen bieden.

  Al deze zaken hebben ertoe geleid dat we als bestuur een visie hebben geformuleerd hoe we in de toekomst de club mooi en bestendig kunnen houden. Deze visie hebben wij gedeeld met Sport-ID onze partner als het gaat om het zwembad in Doetinchem.

  In het kort komt het op het volgende neer:
  NDD wil samen met Sport-ID een verenigingsondersteuner aantrekken die zich, namens de vereniging en Sport-ID, gaat bezighouden (in willekeurige volgorde) met :
  - Ondersteuning van het kader, daar waar nodig of gevoeld
  - Aanboren van nieuwe zwemactiviteiten binnen de vereniging
  - Actief betrokken zijn bij ledenwerving door het begeleiden en ondersteunen en/of uitvoeren van activiteiten (bv. schoolkampioenschappen, zwemvierdaagse, etc, etc.)
  - Bevorderen van de samenwerking tussen Sport-ID en NDD.

  Binnenkort zal er een vacature komen binnen zowel Sport-ID als NDD. De vacature zal ook worden geplaatst op de Site van NDD.
  Dit stuk is bedoeld om de leden op de hoogte te stellen.

  Met vragen kun je je richten tot voorzitter@ndd-doetinchem.nl
  Mocht je geĂ¯nteresseerd zijn in de toekomstige vacature dan kun je altijd informatie opvragen onder hetzelfde mailadres.

  Vriendelijke groet
  R. Bakker
  Voorzitter NDD