• Doetinchem -- (van de redactie) --

    Het Sportcafé van Rozengaarde was vrijdagavond 8 juli gevuld met vrijwilligers van NDD, die onder het genot van een hapje en een drankje het huidige seizoen gezamenlijk afsloten.
    Voorzitter René Bakker sprak zijn dank uit aan alle vrijwilligers, die ook dit jaar zich weer hadden ingezet om de vereniging succesvol te laten zijn. Vrijwilliger van het Jaar Henry Veer werd nog even in de schijnwerper geplaatst als voorbeeld en vertegenwoordiger van alle vrijwilligers van de vereniging.

    Ook werd die avond afscheid genomen van Sander Wentink (voormalig Bestuurslid Technische zaken en zwemofficial) en van Hans van Erven, die vele functies heeft bekleed binnen de afdeling Waterpolo en zijn functie Bestuurslid Algemene zaken met ingang van het volgend seizoen heeft neer gelegd.
    Helaas waren Ingrid Arendsen en Sanne Arendsen (trainers van de afdeling Wedstrijdzwemmen) die avond verhinderd, maar ook zij werden bedankt voor de vele jaren dat zij aktief zijn geweest binnen NDD.

    Alle vrijwilligers bedankt voor jullie enthousiasme en inzet en een heerlijke fijne vakantie en tot het volgende seizoen.