• Lidmaatschap aanvragen

  Wil jij bij NDD komen zwemmen of waterpolo spelen? Een goede keuze !

  Meld je dan nu vrijblijvend aan voor gratis proeflessen, je mag 4 weken gratis meetrainen om te kijken of de sport, de vereniging en het team bij jou passen.

  Voor informatie contact opnemen met secretariaat NDD 
  e-mail    :  secretariaat@ndd-doetinchem.nl
  telefoon :  06-57570683

  Hier wordt dan een afspraak gemaakt voor jouw eerste trainingsmoment en hierna kun je vier weken gratis meetrainen bij de afdeling van jouw keuze.

  Secretariaat verstuurt naar jou een Informatiepakket met daarin het “Inschrijfformulier lidmaatschap NDD”.  Binnen vier weken na eerste training moet je dan dit volledig ingevulde formulier inleveren bij het secretariaat van NDD.

  Meedoenarrangement gemeente Doetinchem.
  Kun jij of je ouders de contributie moeilijk betalen, dan zijn er misschien mogelijkheden via het Meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem.
  Gebrek aan geld mag geen reden zijn om niet mee te doen. Je hoeft niet aan de kant te blijven staan.
  Het Meedoenarrangement heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten zodat je mee kunt doen aan de samenleving. Via de toegekende punten kan je een keuze maken uit verschillende activiteiten, waaronder zwemmen bij onze club.

  Lidmaatschap.
  Het lidmaatschap van de vereniging gaat in vier weken na de eerste training en wordt in juli van ieder kalenderjaar automatisch verlengd.

  Wettelijke regelgeving persoonsgegevens:
  autoriteitpersoonsgegevens