• Wie zijn wij ?

  Doelstelling:
  NDD heeft als doelstelling het beoefenen van de zwemsport, in de ruimste zin van het woord, te bevorderen en algemeen te maken bij haar afdelingen Zwemmen, Waterpolo, Triatlon en Trim&Recreatie.

  Wij zijn lid van Koninklijke Nederlandse Zwem Bond.

  Bestuur:
  Het D
  agelijks Bestuur (voorzitter, penningmeester, secretariaat) vormt samen het Algemeen Bestuur met de functionarissenTechnische zaken en Algemene zaken en één commissielid uit iedere afdeling (Waterpolo, Zwemmen, Trim & Recreatie en Triatlon).

  Ondersteunend:
  - De Ledenadministratie en Kascommissie ondersteunen het bestuur.
  - De Activiteitencommissie organiseert activiteiten voor alle afdelingen.
  - De Sponsorcommissie faciliteert de PARTNERS en VRIENDEN van NDD.
  - De Mediaredactie verzorgt deze website, NDD-facebookpagina, NDD-instagram pagina en verstuurt iedere maand de NDD-nieuwsbrief en zorgt voor de informatie op de NDD tv-schermen in de hal van sportcentrum Rozengaarde).
   
  - De Vertrouwens Contact Persoon en Functionaris Gegevens Bescherming zijn onafhankelijke functies en maken geen deel uit van bestuur of commissies van NDD.

  Waar trainen wij:
  Alle afdelingen trainen in zwembad Rozengaarde Bezelhorstweg 115, 7002 CC Doetinchem en de minipolo jeugd traint in zwembad de Brink in Zelhem.
  In mei, juni en augustus traint de afdeling Waterpolo in zwembad Het Elderink in Hengelo (Gld)


  Heeft u interesse in onze vereniging neem dan contact op met het Secretariaat van NDD
  secretariaat@ndd-doetinchem.nl


  Alle leden ontvangen iedere maand de NDD-nieuwsbrief in hun mailbox en een bezoek aan de Facebookpagina van NDD en onze Instagrampagina is zeker de moeite waard.