• NDD heeft jou nodig.

  NDD is een grote vereniging met een actief bestuur en commissies voor iedere afdeling en al die commissies draaien op de inzet van vele vrijwilligers.
  Vrijwilligers vormen de fundering waarop onze vereniging is gebouwd en zij zorgen er samen voor dat alle leden hun favoriete sport kunnen beoefenen in een prettige sfeer en optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die onze vereniging hen biedt.

  Daarom hebben we jou nodig.


  Voor een zwemwedstrijd zijn altijd veel mensen in en rond het bad nodig om diverse taken uit te voeren.

  Vrijwilligers voor:
  ✓ Ontvangst van verenigingen. ✓ De tijdbriefjes ophalen. ✓ Uitslagen kopiëren en ophangen. ✓ De grote klok bedienen. ✓Op de tribune programma's verkopen. ✓ Speaker en Voorstart die deelnemers oproepen en tijdbriefjes uitdelen aan zwemmers. ✓ De coaches helpen bij het begeleiden van de zwemmers.
  Kortom: er zijn veel vrijwilligers nodig!

  Officials:
  Er zijn 18 officials nodig voor een zwemwedstrijd in een zwembad met 6 banen. Dit zijn meestal ouders waarvan de kinderen aan de zwemwedstrijd meedoen en die hebben ontdekt dat een zwemwedstrijd ook voor ouders heel leuk kan zijn als je lekker langs het bad bezig bent. Als we naar ons bad in Sportcentrum Rozengaarde kijken, hebben we nodig:
  ✓ 1 scheidsrechter. ✓ 2 kamprechters (aan iedere lange zijde van het bad. ✓ 1 starter. ✓ 2 juryleden voor de verwerking van de startkaarten in de uitslagen. ✓ 1 tijdwaarnemer en 1 keerpuntcommissaris bij iedere baan. Voor 6 banen zijn dat al 12 officials.
  Als je je opgeeft ga je één of twee keer ‘schaduwklokken’ bij een wedstrijd en als je het leuk vindt, word je opgegeven voor de officialcursus (4 avonden). De kosten van deze cursus worden door NDD betaald.

   

  Bij waterpolowedstrijden zijn er meerdere vrijwilligers nodig om aan de wedstrijdtafel de administratie bij te houden of de catering te verzorgen voor scheidsrechter en wedstrijdjury, maar ook om het team te begeleiden bij uitwedstrijden.
  Dus maakt uw zoon of dochter deel uit van een waterpoloteam dan is uw hulp essentieel om te zorgen dat alles perfect verloopt.


  Ook zwemmers en waterpoloërs kunnen zich verdienstelijk maken als assistent-trainer of als actief lid van de Activiteitencommissie.
  Deze commissie organiseert diverse activiteiten tijdens het seizoen voor alle jeugdleden van NDD.

  Interesse in een functie als vrijwilliger bij NDD neem dan eens contact op met één van de commissieleden van de betreffende afdeling. Zij geven graag antwoord op al uw vragen en wensen.  

  wzcommissie@ndd-doetinchem.nl     

  trimcommissie@ndd-doetinchem.nl

  triatloncommissie@ndd-doetinchem.nl

   

  Samen maken wij NDD nog sterker.